Als eerste op de hoogte van reisinfo zoals deze Malediven reisspecial! Meld u zich dan hier aan!

Reisspecial:Trouwplannen?

Trouwen buiten Europa

Trouwen in de Bush.

Afrikaanser kan het niet. U kunt trouwen op de lodge zelf, bij het zwembad?. In het safariwildpark beleeft u het echte Out-of-Afrika gevoel. Met z'n tweeën in een landrover naar een plek, bijvoorbeeld een oude boom of bij een meer, waar de trouwceremonie plaats vindt. Heerlijk daar een champagne toast uitbrengen en de bruidstaart aansnijden. Ziet u het al voor zich? Wat dacht u van nijlpaarden die in het meer zwemmen terwijl u het ja-woord geeft of een olifant die even om de hoek komt kijken bij de ceremonie? Wees overigens niet gevreesd; er zijn altijd rangers bij u in de buurt die alles in de gaten houden. Zo zal er nooit gevaar ontstaan voor het bruidspaar.


Wat u nodig heeft om te trouwen in Zuid-Afrika?

Vooraf moet er bij de gemeente een document opgevraagd worden met de volgende informatie: volledige namen, geboortedatum, geboorteplaats, huidige burgerlijke stand en nationaliteit. Daarnaast moet u in het bezit zijn van een geldig paspoort, en als u eerder getrouwd bent geweest van een kopie van de scheidings-/overlijdensakte.


Bali


Bali.... Omdat het één van de mooiste plekken is om te trouwen.... U kunt in een tropische tuin trouwen, bij een tempel, in de bergen, op een rijstveld, op het strand. De mogelijkheden zijn onbeperkt. En u kunt er gelijk uw huwelijksreis aan koppelen. Sommige bruidsparen gaan met z'n tweeën anderen nemen familie en vrienden mee. Maar de meeste huwelijken zijn met relatief kleine gezelschappen van 10 tot 15 personen. Op dit moment is het populair om te trouwen in één van de vele privé-villa's op Bali. Ook kunt u trouwen op het privé-strand van het hotel. Er wordt door het hotel wel rekening mee gehouden dat er een huwelijksvoltrekking is, maar er zullen altijd mensen in de buurt zijn.

Wat u nodig heeft om te trouwen op

Bali? Een paspoort, uittreksel geboorteakte, uittreksel basisadministratie, internationaal basisadministratie en een verklaring van huwelijksbevoegdheid.

Jamaica


Verliefd worden is op Jamaica geen kunst, verliefd worden op het land Jamaica trouwens ook niet. Alle ingrediënten voor een romantische vakantie zijn ruim aanwezig: stille stranden, watervallen, tweepersoons hangmatten aan de vloedlijn en idyllische hotelletjes. Jamaica is het honeymoon-eiland bij uitstek. Eerst trouwen en daarna op huwelijksreis, het kan in dit land perfect. Veel hotels spelen in op deze trend en hebben speciale trouwarrangementen.

Wat heeft u nodig om in

Jamaica te trouwen?
Een bewijs van staatsburgerschap, internationaal uitreksel persoonsregister, kopie paspoort, volledig ingevulde informatielijst.

Ook trouwplannen?

extravacanza.nl
worldwideweddings.nl

Zoek een reisspecial

Tenzing Travel - Latijns-Amerika

Pagango nieuwsbrief!

Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief met aanbiedingen & reisinformatie: