Nieuw | Zoek & boek hier uw ideale vakantiehuis!

Bali

Taal: Balinees
Hoofdstad: Denpasar
Populatie: 3.150.000
Oppervlakte: 5.633 km2
Klimaat: Tropisch regenwoudklimaat
Tijdverschil: +6 uur
Valuta: Rupiah
Bali
Bali is een vakantieparadijs met de vele stranden, het prachtige landschap en de cultuur die overal terug te vinden is tijdens uw rondreis. Op Bali zijn heel veel bezienswaardigheden en activiteiten, en is vooral heel veel te genieten!
Van vulkanische bergen, tot tropische regenwouden en een natuurreservaat, genaamd National Park, ter grootte van één tiende van het eiland. Op verkenningsreis op Bali zult u regelmatig verstelt staan van de natuurlijke schoonheid.

Hoofdstad Bali

De hoofdstad is Denpasar. Denpassar is een best een drukke stad met veel verkeer. Vooral rond de luchthaven is het vaak in de spitstijd een drukte waardoor even snel Denpassar passeren niet makkelijk gaat. Scooters passeren links en rechts en vervoer met een taxi is aan te raden. 

Een heerlijk resort op Bali is dat van Club Med. Een prachtig resort gelegen op het schiereiland Nusa Dua. Dichtbij de luchthaven en veel sightseeing hotspots als Denpassar, Kuta, Sanur en Ubud.

Naar Bali

 

Bali staat bekend om de prachtige rijstterrassen en de gastvrije bevolking en laat zich uitestekend combineren met een rondreis door Indonesië. Ieder eiland in Indonesië is weer anders en dat maakt het reizen in Indonesië zo bijzonder. Maar Bali is veelzijdig genoeg voor een rondreis alleen op dit prachtige eiland. 

Een rondreis op Bali is een echte aanrader: een rijke cultuur, weelderige natuur, witte zandstranden en een vriendelijke bevolking. Er zijn talrijke tempels en kleurrijke ceremoniën. Van Verre Reizen stelt uw individuele Indonesiëreis graag voor u samen.

 

Meer lezen over Indonesië.

Zoek uw bestemming

Bijv. Spanje of New York
Tenzing Travel - Latijns-Amerika

Pagango nieuwsbrief!

Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief met aanbiedingen & reisinformatie: