Nieuw | Zoek & boek hier uw ideale vakantiehuis!

Noorwegen: Velkommen!

noorwegen1
Credit: Preikestol – Terje Rakke, Nordic Life, Fjord Noorwegen

 

De zomervakantie in Noorwegen is een onvergetelijke ervaring. De natuur is adembenemend en echt ongerept. Diepe fjorden, kristalhelder water, krachtige watervallen en vooral: schone lucht. Bergen in alle soorten en maten en gletsjers nog steeds vol sneeuw en ijs. De steden zijn bruisend en de mensen zijn gastvrij. Welkom in Noorwegen!

 

Meer dan vakantieland


noorwegen2
Credit: Nærøyfjord – Frijthjof Fure, Fjord Norway

 

Noorwegen is een magisch land waar landschap, natuur en klimaat voor een steeds boeiende mix
zorgen, waar u steeds weer voor verrassingen staat. Wie eenmaal Noorwegen ontdekt heeft is verloren. Het andere levensritme en de vele mogelijkheden om actief te zijn in de natuur werken aanstekelijk. Wandelen in bossen, in berggebieden of op de gletsjer. “Gewoon“ fietsen of mountainbiken en heerlijk ontspannen peddelen in een kajak op een Norse fjord. En vooral genietenen van een steeds ander uitzicht. Weg van alle drukte en lekker actief. Op zijn Noors: één met de natuur.

 

Geniet van het zomerweer

 
noorwegen3
Credit: Loen Lake - Terje Rakke, Nordic Life, Fjord Norway

Het kan in Noorwegen veel warmer zijn dan de meesten zouden verwachten. De warme Golfstroom en het landklimaat maken dat de temperaturen in de zomer kunnen oplopen tot 25-30 graden. Zelfs in Noord Noorwegen kan het heerlijk warm zijn.

 

U kunt nu gratis vakantiebrochures aanvragen van VisitNorway (Noors Verkeersbureau) en touroperators met reizen naar Noorwegen. Klik op de brochure en bestel de brochure(s) van uw keuze. Binnen enkele dagen heeft u de brochure in huis en kunt u zich heerlijk verder oriënteren op uw volgende bestemming.

Noorwegen_Inspiratie_brochure_2013

Alle feiten en informatie die u moet weten of de schitterende bestemming Noorwegen vindt u in deze gratis en nieuwe 2013 reisgids catalogus van VisitNorway.vraagaan
Norske_zomer_2013_brochure

Norske Turist Service is dé specialist voor vakantiereizen naar Noorwegen. In de brochure treft u een complete programma aan autovakanties, wandelreizen en accommodaties. Bestel hem! 


vraagaan
Wandelen_in_Noorwegen_brochure

Het landschap van Noorwegen is helemaal adembenemend als u er ter voet op uit trekt. De mooiste wandelgebieden en routes vindt u in deze gratis catalogus. vraagaanvraagaan

 

 

Middernachtzon geeft lange dagen


noord_noorwegen
Credit: Noordkaap - Trym Ivar Bergsmo, NNR

 

Zomer in Noorwegen betekent lange dagen. In de lente en zomer gaat de zon in Noord Noorwegen niet onder. Ook in Zuid Noorwegen duren de dagen veel langer en is het ’s avonds om een uur of elf nog licht. Dus extra veel te zien en te beleven tijdens uw vakantie.

Lees meer over Noorwegen op VisitNorway.nl

 

Reizen naar Noorwegen: u bent er sneller dan u denkt


noorwegen5

 

Noorwegen lijkt heel ver weg, maar is in wezen heel dichtbij. De geringe afstand tot Nederland, slechts 1000 kilometer, nodigen u uit om dit land per auto te ontdekken. De perfecte ferryverbinding zorgt voor een comfortabel en ontspannen begin van uw vakantie. Color Line, de grootste cruiserederij van Noorwegen, biedt ruime keuze aan overtochtmogelijkheden.

 

Color Line SuperSpeed
De snelste manier om met de auto naar Noorwegen te reizen is via Denemarken. Over de autosnelweg rijdt u naar het Deense Hirtshals. Dagelijks zijn er meerdere afvaarten van Hirtshals naar Larvik of Kristiansand in Zuid Noorwegen. U bent dan respectievelijk drie en vier uur onderweg. De overtochten zijn zeer scherp geprijsd: al vanaf 45 euro voor een compleet autopakket.
Lees meer op www.colorlineferries.nl

Deze special wordt mede mogelijk gemaakt door:

visitnorwaylogo

Laat u inspireren op de website van VisitNorway.nl

Noorwegen zit vol verrassingen. Op de website van VisitNorway.nl vindt u alle informatie over deze unieke bestemmingen en bezienswaardigheden in het land

Volg VisitNorway.nl op  facebook twitter youtube flickr

colorlinelogo

Vaar naar Noorwegen met Color Line SuperSpeed
Een overtocht tussen Noorwegen en Denemarken maakt u met Color Line. Color Line biedt iedereen die Scandinavië per auto, camper of caravan wil ontdekken legio mogelijkheden!

www.colorlineferries.nl