Schitterend Fins Lapland. Gaat u mee? Buro Scanbrit regelt uw Lapland reis tot in de puntjes

Aanbiedingen: Beleef Fins Lapland

Een Bucketlist Beleving! Beleef Fins Lapland

In de winter verandert Finland in een sprookjesachtig wintersportparadijs waar van alles te doen is. Behalve skiën, snowboarden en langlaufen is er nog veel meer te ondernemen. Tochten met een honden- of rendierslee, een sneeuwscootersafari, een sneeuwschoenwandeling en ijsvissen, om maar wat te noemen.


Ivola_Finland_Noorderlicht_tentje

 
Aan het eind van een lang dag kun je lekker bijkomen bij het haardvuur of in de Finse sauna, en als je geluk hebt zie je misschien ook het noorderlicht! Aurora Borealis, beter bekend als het noorderlicht, is een indrukwekkend natuurverschijnsel dat tijdens de winter in het noorden van Finland bij heldere hemel te zien kan zijn. Een soort sluiers van gekleurd licht 'dansen' aan de donkere hemel. 

Ivola_noorderlicht_Finland_bos


Om het noorderlicht goed te kunnen zien moet er zo min mogelijk licht van dorpen of steden te zien zijn. Daarom bieden we een aantal excursies aan, waarbij je bijvoorbeeld een sneeuwscooter weggaat van de bewoonde wereld om zoveel mogelijk kans te maken het noorderlicht te zien.

 

Ivola_Noorderlicht_Finland_hotel

 

In Finland is sneeuw en ijs in de winter in overvloed aanwezig. De Finnen gebruiken dit onder andere als bouwmateriaal voor Iglo's en complete kastelen waar je ook in kunt overnachten! Op onze reizen kunt u echter ook gewoon overnachten in gezellige, kususe blokhutten die van alle gemakken voorzien zijn.

Kortom Fins Lapland staat garant voor een heel bijzondere ervaring. Het winterseizoen loopt in Finland loopt van begin november t/m eind maart. Vanaf half december ligt er overal sneeuw. Februari en maart zijn de populairste wintersportmaanden. In december en januari zijn de dagen het kortst.

Buro Scanbrit heeft een prachtige 8-daagse reis naar Ivalo voor u beschikbaar met verschillende vertrekdata. Zo kunt u bij vertrek in januari 2018 vanaf € 1.055,- per persoon de Finse winter in Ivalo fantastisch beleven. 


bekijkaanbod


Bekijk onderstaande video om alvast in de stemming te komen!

 

Zoek een aanbieding

Deze reis wordt aangeboden door: 

Buro Scanbrit

 

 

 

 


 

 

Bekijk hier de aanbieding voor een 8-daagse reis, inclusief vlucht en 7 overnachtingen in een hotel (L/O) in het Finse Ivalo vanaf € 1.055,- p.p. 

Bel ons gerust voor meer informatie, vragen of uw boeking voor plannen naar Scandinavië: +31(0)20 - 462 1040

Meer informatie?

Buro Scanbrit

Hogehilweg 6 (bel voor een afspraak)

1101 CC AMSTERDAM

Tel: +31(0)20 - 462 1040

info@buroscanbrit.nl

www.buroscanbrit.nl

 

Buro Scanbrit is aangesloten bij:

ANVR-SGR logoPagango nieuwsbrief!

Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief met aanbiedingen & reisinformatie: